Thuis Nieuws

China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. bedrijf nieuws

Certificaat
China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Onze gebruikende ervaring bewijst dat uw materiaal van een hoog niveau is. Dank u vooral voor uw professionele dienst, is de dienst vrij goed. Wij hopen uw bedrijf de manier de hele tijd houdt.

—— M. Caner - CEO

Goede machines, de goede dienst, Goede mensen.

—— M. Flavio - CEO

lijiang is de machines zeer stabiel, kopen wij meer dan 3 IG lijn van hen, is het goed. de dienst is zeer aardig, 24 uren online met snel antwoord.

—— M. Dilip

Ik ben van Vietnam, lijiang is mijn de machineleverancier van China, van vorige drie jaar beginnen wij samenwerking, tot nu al goed.

—— M. THO

Dit is Robin van birkan techniekbedrijf India, zijn wij grote fabrikant voor het glas van de spoormanier, laatste van twee jaar kochten wij één argongasleiding, en andere medeplichtige machines, zeer aardige machines, de zeer aardige dienst. het verbeterde dubbele tijd het werk efficiency. Dank voor lijiangsteun.

—— M. Robin

Het is mijn tweede keer koopt lijiang machines, zijn hun machinekwaliteit en dienst uitstekend, zodat gelukkig hebben deze goede en eerlijke leverancier.

—— M. Abdul

wanneer de machines van overzee markt koop, altijd het benieuwd zijn van hoe de kwaliteit is, hoe is de dienst is, hoe hun persoon, hoe zou moeten doen als zij lier zijn, maar finially is de dichte orde met hen, alles uitstekend.

—— M. Dave

Zijn in de glasindustrie meer dan 20 jaar, het één ding ik kan vertellen u is dat de machines niet spreken, maar u kunt een partij over de fabrikant vertellen die hen door het gebruiken van de machines maken. Goed, zijn er onaangenaam niets ik kan over Automatisch Co. van Lijiang vertellen.

—— M. SANDEEP

Wat tot me een loyale klant van Lijiang maakt is hun professionalisering , efficiency, stiptheid en snelle reactie bij de na-dienst. Hoop kunnen wij dit in de toekomst altijd hebben.

—— M. BULBUL

Een perfecte combinatie van kwaliteit, prijs en de dienst. Who houdt niet van met een bedrijf van dit houden te werken?

—— LIDSTATEN JENY

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over LIJIANG het GLAS „glanst“ het Glas van China

LIJIANG het GLAS „glanst“ het Glas van China

[2021-06-09 16:39:22]
De 31ste het Glastentoonstelling werd van China gehouden op het Nieuwe Internationale Expo Centrum van Shanghai vanaf 6 tot 9 Mei. Als seconde van de wereld - de grootste internationale handelstentoonstelling, die het tentoonstellingsconcept aanhangen „specialisatie, internationalisering en schaal“, ... Lees meer
Laatste bedrijfsnieuws over Tuyapmarkt, Istanboel - Turkije van zesde tot 9 Maart 2019

Tuyapmarkt, Istanboel - Turkije van zesde tot 9 Maart 2019

[2019-03-04 16:38:01]
Beste allen, Wij nodigen u uit hierbij oprecht en uw bedrijfvertegenwoordigers om onze cabine op zesde-6th-9 Maart 2019 bij CAM van Istanboel te bezoeken Turkije tonen. Cabine No.1109/1110. Vriendelijke groeten, Hermione hij CO. VAN HET DE AUTOMATISERINGSmateriaal VAN JINAN LIJIANG, LTD Blok B 1307, ... Lees meer
Page 1 of 1

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!