Thuis Productende machine van het dubbele verglazingsglas

Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine

Certificaat
China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Onze gebruikende ervaring bewijst dat uw materiaal van een hoog niveau is. Dank u vooral voor uw professionele dienst, is de dienst vrij goed. Wij hopen uw bedrijf de manier de hele tijd houdt.

—— M. Caner - CEO

Goede machines, de goede dienst, Goede mensen.

—— M. Flavio - CEO

lijiang is de machines zeer stabiel, kopen wij meer dan 3 IG lijn van hen, is het goed. de dienst is zeer aardig, 24 uren online met snel antwoord.

—— M. Dilip

Ik ben van Vietnam, lijiang is mijn de machineleverancier van China, van vorige drie jaar beginnen wij samenwerking, tot nu al goed.

—— M. THO

Dit is Robin van birkan techniekbedrijf India, zijn wij grote fabrikant voor het glas van de spoormanier, laatste van twee jaar kochten wij één argongasleiding, en andere medeplichtige machines, zeer aardige machines, de zeer aardige dienst. het verbeterde dubbele tijd het werk efficiency. Dank voor lijiangsteun.

—— M. Robin

Het is mijn tweede keer koopt lijiang machines, zijn hun machinekwaliteit en dienst uitstekend, zodat gelukkig hebben deze goede en eerlijke leverancier.

—— M. Abdul

wanneer de machines van overzee markt koop, altijd het benieuwd zijn van hoe de kwaliteit is, hoe is de dienst is, hoe hun persoon, hoe zou moeten doen als zij lier zijn, maar finially is de dichte orde met hen, alles uitstekend.

—— M. Dave

Zijn in de glasindustrie meer dan 20 jaar, het één ding ik kan vertellen u is dat de machines niet spreken, maar u kunt een partij over de fabrikant vertellen die hen door het gebruiken van de machines maken. Goed, zijn er onaangenaam niets ik kan over Automatisch Co. van Lijiang vertellen.

—— M. SANDEEP

Wat tot me een loyale klant van Lijiang maakt is hun professionalisering , efficiency, stiptheid en snelle reactie bij de na-dienst. Hoop kunnen wij dit in de toekomst altijd hebben.

—— M. BULBUL

Een perfecte combinatie van kwaliteit, prijs en de dienst. Who houdt niet van met een bedrijf van dit houden te werken?

—— LIDSTATEN JENY

Ik ben online Chatten Nu

Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine

Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine
Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine

Grote Afbeelding :  Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: JIANN CHINA
Merknaam: LIJIANG GLASS
Certificering: CE
Modelnummer: LJCJ02
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: USD 4500 - 6500 per set
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand

Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine

beschrijving
Productienaam: Handargongas het Vullen Machine Maximum vullende grootte: 2000mm*2500mm
Vullende stukken: 4 stukken Gasconcentratie: >98%
Gas: argongas Garantie: 1 jaar
Merk: Lijiangglas
Hoog licht:

98% argongas het Vullen Machine

,

Het Gas van het touch screenargon het Vullen Machine

,

98% argongas het vullen materiaal

Hand Isolerende Glas het Vullen Machine met Touch screen voor het Tonen

 

Argongas het vullen machine met touch screen

 

Deze argongas het vullen machine is hand het vullen machine, maar het heeft het touche screen om te tonen hoeveel de waarde van het argongas. En deze het vullen machine kan plaatsen hoeveel gaswaarde u in het isoleren van glas wilt vullen.

 

 

Types van de argongas het vullen machine

 

Algemene handargongas het vullen machine & nieuwe snelle argongas het vullen machine

Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine 0  Het Argongas van het touch screen Isolerende Glas 98% het vullen machine 1

 

Isolerend het Gas van het Glas Handargon het Vullen Machine om Argongas Te vullen

 

Het type van het glasgas van LJCJ02 slimme isolerende het vullen machine is een speciaal materiaal om isolerend glas te vullen. Het apparaat door microcomputer en ingevoerd uit de sensor om een gesloten systeem van de lijncontrole, hoge graad van intelligent materiaal, nauwkeurige controle, pneumatische concentratie regelbare, het laden efficiency te vormen is hoog, is de verrichting eenvoudig. Het is essentieel de prestaties van het holle glasmateriaal verder om te verbeteren.

 

1. Specificaties en technische datum:

Punt Waarde
Voeding AC220 V 50Hz
0.5kw
Contourdimensie 600X400X1210mm
Machine netto gewicht 40kg

 

2. De gebruiksvoorwaarden

1.The de bron van het argongas: druk 0.2Mpa.

De de machinebron van de luchtcompressor: druk 0.4Mpa.

Het gebruik van het milieu: 0~40 ℃, geen condensatie, verrichtingspaneel en controledoos kunnen water geen binnendringen hebben.

 

3. De belangrijkste structuur van productie

De gas het vullen machine bestaat boom uit delen. Er is het vullen gas, het controleren en opsporing. Het vullende gasdeel bestaat afzet uit kring, hoofdzakelijk terugkeerkring en controleklep. Het controlemechanismedeel bestaat uit touch screen, de selectieschakelaar van de begingroep, het controleren knoop, hoofdzakelijk controlemechanisme en zoemeralarm. Het opsporingsdeel bestaat hoofdzakelijk uit sensor.

 

4. Hoofdeigenschap

• Het wordt gebruikt voor het vullen van Argon in het isoleren van glas

• Hoog effectief, toegestaan voor vier stukken van IGU

• Wanneer het gas volledig is, zal het automatisch alarmeren en zal ophouden

• Kan de gegevens van gaswaarde plaatsen en tonen

 

4. Installatie en aanpassing

4.1 het regelmatig geplaatste materiaal, besteedt aandacht om het daling en van de van het schadecontrolemechanisme en controle systeem te verhinderen.

4.2 sluit de machtscontactdoos, het totale ether-interface, de afzetpijp en de terugkeerpijp aan.

 

5. Vóór inflatie om de technische parameters aan te passen

5.1 de aanpassing van de stroom van het argongas door de controleklep op het paneel, past de stroom van argon aan, is het argon kleiner de glasstroom kleiner zou moeten zijn, zodat het de nauwkeurigheid van het controlesysteem kan verbeteren, maar ook kan het gebroken glas verhinderen; aan het begin van het beste, wanneer de exploitant na een geleidelijke verhoging van de verhogingen van de gasstroom het inflatiecijfer kan in werking stellen neer zal stromen, het werkefficiency verbeteren, maar het aanvankelijke gebruik van gasstroom moet aan een minimum, en toen geleidelijk aan verhoging worden aangepast, maar niet is de snelheid van de inflatieaanpassing te snel, anders zal het de holle het glasholte van de scheidingslaag met lucht en argon beschadigen, die de nauwkeurigheid van gasconcentratie en de opsporing van de gasconcentratie verminderen.

5.2 inflatiedruk die plaatsen: Om de dubbele glasschade wegens de druk met hoge inflatie te vermijden. wij moeten de werkdruk maken zijn 0.2mpa, aanpassen het argongas die klep in het controlebord verminderen in 0.1-0.2mpa, binnen de machinesdoos, maken het luchtmiddel van lucht samenpersten machines in 0.4mpa.

Volgens de grootte van het isolerende glas en het inflatiecijfer om het bovenleer en de ondergrenzen van druk te plaatsen, toen het dubbele glas groter dan 1,5 m X 1,5 m, het luchtmiddel van luchtcompressor behoorlijk grotere waarde aanpaste.

 

 

5. Installatie en aanpassing

5.1 het regelmatig geplaatste materiaal, besteedt aandacht om het daling en van de van het schadecontrolemechanisme en controle systeem te verhinderen.

5.2 sluit de machtscontactdoos, het totale ether-interface, de afzetpijp en de terugkeerpijp aan.

 

6.Before inflatie om de technische parameters aan te passen

6.1 de aanpassing van de stroom van het argongas door de controleklep op het paneel, past de stroom van argon aan, is het argon kleiner de glasstroom kleiner zou moeten zijn, zodat het de nauwkeurigheid van het controlesysteem kan verbeteren, maar ook kan het gebroken glas verhinderen; aan het begin van het beste, wanneer de exploitant na een geleidelijke verhoging van de verhogingen van de gasstroom het inflatiecijfer kan in werking stellen neer zal stromen, het werkefficiency verbeteren, maar het aanvankelijke gebruik van gasstroom moet aan een minimum, en toen geleidelijk aan verhoging worden aangepast, maar niet is de snelheid van de inflatieaanpassing te snel, anders zal het de holle het glasholte van de scheidingslaag met lucht en argon beschadigen, die de nauwkeurigheid van gasconcentratie en de opsporing van de gasconcentratie verminderen.

6.2 inflatiedruk die plaatsen: Om de dubbele glasschade wegens de druk met hoge inflatie te vermijden. wij moeten de werkdruk maken zijn 0.2mpa, aanpassen het argongas die klep in het controlebord verminderen in 0.1-0.2mpa, binnen de machinesdoos, maken het luchtmiddel van lucht samenpersten machines in 0.4mpa.

Volgens de grootte van het isolerende glas en het inflatiecijfer om het bovenleer en de ondergrenzen van druk te plaatsen, toen het dubbele glas groter dan 1,5 m X 1,5 m, het luchtmiddel van luchtcompressor behoorlijk grotere waarde aanpaste.

 

Contactgegevens
Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Hermione

Tel.: 0086 18353163986

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!