Bericht versturen
Thuis

Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

                              

Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Jinanlijiang, Ltd wordt gevestigd in de mooie de Lentestad-Jinan. Het is een onderneming die het materiaalonderzoek en ontwikkeling van de glasverwerking, verkoop en de dienst in een geheel integreerde. Aangezien het aan Peking-Shanghai hoge snelheidsspoor dicht is, is het vervoer zeer geschikt.

 

Het bedrijf is geëngageerd aan de bouw van high-end isolerend glasmachines en materiaal door van beroemde deskundigen te leren, die de onderzoek en ontwikkelingscentra vestigen, die met binnenlandse en buitenlandse bekende ondernemingen samenwerken, die geavanceerde technologie etc. invoeren. Zodat ons bedrijf werd een essentiële binnenlandse en buitenlandse het materiaalleverancier van de glasverwerking heeft. Nu, omvatten onze vriendschappelijke partners het Noordenglas, Xin Fuxing, Yaohua, Dalian Huaying, Peking Guanhua, Shanghai Hao Jing, Li Hehua van Sichuan en andere bekende ondernemingen. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, zijn onze producten uitgevoerd naar Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, bijna 30 landen en regio's. Tegelijkertijd, werkte ons bedrijf met de bekende binnenlandse onderzoekinstituten, zoals de de Industriële Groep Noord- van China, Shandong-Universiteit en anderen, om het niveau van technisch onderzoek constant te verbeteren. Tot dusver, hebben wij onafhankelijk de verticale automatische IG-productielijn met het vullen van online gas, de verticale verzegelende robot van IG, de nieuwe butyl extrudermachine veroorzaakt, en de nieuwe volledig automatische butyl extrudermachine, zijn technologie en kwaliteit hebben het belangrijke niveau in China bereikt.                                  

Met de snelle ontwikkeling van de isolerende glasindustrie, verheugt Lijiang zich op het werken met u voor win-win situatie en gezamenlijk het creëren van een nieuwe wereld van China!

                                China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

LIJIANG Co. van het AUTOMATISERINGSmateriaal, Ltd werd opgericht in het jaar van 2007. Het bedrijf begon in de productie van verbindingsstuk buigende machine、 dehydrerende het vullen machine en butyl extrudermachine. Wij hebben de meest geavanceerde technologie en de rijpste productieervaring in China. 

 

Met de ontwikkeling van glas marketing en zaken, beslisten wij meer nieuwe technische bevoegdheid te introduceren om onze fabriek en R&D-team uit te breiden. Wij verzenden onze technici leren, werken, ideeën bespreken en ruilen met Bystronic-bedrijf in Duitsland. Tegelijkertijd, werken wij met Onderzoekinstituten van de Techniek Van China de beroemde en op hoog niveau echnical samen aan studie het bijwerken technologie. Wat meer, onze technici was ga naar factroy klanten hen helpen problemen behandelen en aan hun eisen ten aanzien van productie luisteren en onophoudelijk ons materiaal volgens hun behoeften verbeteren. 

 

Geleidelijk aan, hebben wij meer dan 20 soorten het isoleren van de machines van de glasverwerking tot dusver, die twee oplossingen bevatten. Men is de volledige automatische het isoleren oplossing van de glasverwerking, is een andere de semi-auto het isoleren oplossing van de glasverwerking. Hoop om aan verschillende klantenbehoefte te voldoen. 

Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LIJIANG GLAS

Aantal werknemers : 150~170

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 60% - 70%

Website: www.lijiang-glass.com

Alibaba website: https://jnlijiangglass.en.alibaba.com

Tel: +86 0531 85960498

Mob: +86 13075355217

Email: info@lijiang-glass.com

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten